Tietoja yrityksestä

Lars Ekroos perusti yrityksen Närpes Fisk & Grönsaker vuonna 1956. Vuonna 1982 nimi muutettiin Lars Ekroos ky:ksi, josta vuonna 1986 tuli Oy Lars Ekroos Ab ja Stefan Ekroos nimitettiin yhtiön toimitusjohtajaksi.

 

Yhtiö on toiminut aktiivisesti monilla alueilla mm. kalakaupassa lipeäkala tuonnin myötä, joita laajimmillaan kuljetettiin omilla kuorma-autoilla Norjasta. Myös silliä, keksejä ja karkkeja on tuotu eri vaiheissa.

Vuonna 1990 aloimme tuoda joulujuomia Ruotsista, jota olemme laajentaneet mm. pääsiäisjuomilla, mehuilla ja siidereillä Stockmos-brändin alla, joka on nykyään Kiviks Musteri Ab: n omistuksessa.

 

Yhtiö on mukana myös kuljetusliiketoiminnassa ja kaikkien tuotteiden tuonti on tapahtunut enimmäkseen omilla ajoneuvoilla. Tällä hetkellä yrityksellä on neljä autoa liikenteessä. Vuonna 2003 aloitettiin DHL kuljetukset, ja tänäpäivänä ajetaan kahdella kalustolla huolitsijalle. Vuonna 2013 aloitettiin myös yhteistyötä Ahola Transportin kanssa, joka vuonna 2016 muuttui konseptikumppaniksi, jossa tänäpäivänä ajetaan kolmella kalustolla.